Унікальна локація для відпочинку Київська область.


Оренда території без готельних номерів коштуватиме 30 000 грн.
Якщо оренда тераси над озером -8000 грн, до 15 гостей.
Оренда альтанки до 16 гостей-5000 грн.
Оренда готельного номеру 1500 грн за добу, всього є три номери.

604 Унікальна локація для релаксу.
Вітаємо вас в ідеальному відокремленому куточку всього за 10 км від Києва – нашому унікальному закладі з площею 1094 кв. м, розташованому у парковій зоні.
Тут ви знайдете все для комфортного та незабутнього відпочинку. Наша територія включає в себе власне озеро із завжди свіжою циркулюючою водою, ідеальною для купання.
Насолоджуйтесь закритою зеленою зоною, де у вашому розпорядженні батути, шезлонги, гамаки, крісла та мангали – все для вашого задоволення.
Ми пропонуємо широкий спектр послуг для оренди, включаючи всю зелену територію комплексу, терасу над озером, альтанку, конференц-зали, переговорні кімнати та готельні номери.
Для вашої зручності ми також надаємо кейтеринг, технічну підтримку, оренду обладнання та супровід менеджера.
Занепокоєння за безпеку вам не доведеться – крім приватної території, у нас є обладнане укриття, де з комфортом розміститься понад 100 гостей.
Вибирайте найбільш підходящі опції оренди: окремо зелена територія, тераса над озером, альтанка або готельні номери. І пам’ятайте, що при оренді альтанки та тераси ми включаємо мангал, дрова, шампури/сітку та сервірування столу у вартість.
Не пропустіть можливість зануритися в атмосферу релаксації та затишку в нашому відокремленому куточку природи всього за кілька кроків від галасливого міста.

Красива локація для проведення будь-якого заходу (тренінги, івенти, день народження, весілля).
Великий триповерховий будинок з амфітеатром та конференц-залом.
Є все необхідне обладнання: проектор, аудіо обладнання, генератор, декор, wi-fi.
Територія охороняється, є генератор та starlink.

У зв’язку з тим, що багато хто дзвонить і просить забронювати будинок, а бронь означає, що ми вже не пропонуємо на цю дату іншим клієнтам будинок, то бронювання відбувається тільки по передоплаті. Якщо Ви просите забронювати в усній формі, таке бронювання не приймається, і ми продовжуємо пропонувати будинок іншим гостям.

Для бронювання зателефонуйте
Тел. І Viber
1) +380667021000 – Олександр
2) +380937071000- Наталія
3) +380977011000- Яна
4) +380662466463- Тетяна
Унікальна локація для відпочинку Київська область.

604 Уникальная локация для релакса.
Приветствуем вас в идеальном уединенном уголке всего в 10 км от Киева – нашем уникальном заведении с площадью 1094 кв. м, расположенном в парковой зоне.
Здесь вы найдете все для комфортного и незабываемого отдыха.
Наша территория включает в себя собственный пруд с всегда свежей циркулирующей водой, идеальной для купания. Насладитесь закрытой зеленой зоной, где в вашем распоряжении батуты, шезлонги, гамаки, кресла и мангалы – все для вашего удовольствия.
Мы предлагаем широкий спектр услуг для аренды, включая всю зеленую территорию комплекса, террасу над прудом, беседку, конференц-залы, переговорные комнаты и гостиничные номера.
Для вашего удобства мы также предоставляем кейтеринг, техническую поддержку, аренду оборудования и сопровождение менеджера.
Беспокоиться за безопасность вам не придется – помимо частной территории, у нас есть оборудованное укрытие, где с комфортом разместится более 100 гостей.
Выбирайте наиболее подходящие опции аренды: отдельно зеленая территория, терраса над прудом, беседка или гостиничные номера. И помните, что при аренде беседки и террасы мы включаем мангал, дрова, шампуры/сетку и сервировку стола в стоимость.
Не упустите возможность окунуться в атмосферу релаксации и уюта в нашем уединенном уголке природы всего в нескольких шагах от шумного города.

Красивая локация для проведения любого мероприятия (тренинги, ивенты , день рождения, свадьба ) Большой трехэтажный дом с амфитеатром и конференц залом.
Есть все необходимое оборудование: проектор ,аудио оборудование, генератор, декор , wi-fi . Территория охраняется, есть генератор и starlink .

Деталі

Ціна від: 20,000 за добу

Доступність

Форма бронювання

Обов’язкові поля позначені *




Забронюйте з 1 вільних помешкань.

Будинок #604 Буча «Унікальна локація для релаксу» доступно для вибраних дат.

Ціна від:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *