Сруб посуточно Киевская область.

53 Б Зруб

Будинок з 1 спальнею, площа 43 м2. У будинку є кондиціонер, ванна кімната, телевізор з плоским екраном, сауна, безкоштовний Wi-Fi.Куріння заборонено, є безкоштовні туалетно-косметичні приналежності (капці, фен, туалетний папір). Зруб на добу із сауною Київська Область. Будинок для 2 гостей+1 дитина. Чудовий варіант для сімейного відпочинку.

У зв’язку з тим, що багато хто дзвонить і просить забронювати будинок, а бронь означає, що ми вже не пропонуємо на цю дату іншим клієнтам будинок, то бронювання відбувається тільки по передоплаті. Якщо Ви просите забронювати в усній формі, таке бронювання не приймається, і ми продовжуємо пропонувати будинок іншим гостям.

Для бронювання зателефонуйте
Тел. І Viber
1) +380667021000 – Олександр
2) +380937071000- Наталія
3) +380977011000- Яна
4) +380662466463- менеджер Тетяна. Зруб подобово для сімейного відпочинку Київська. Телеграм – Tobookcomua. Инстаграм -tobook.com.ua. Тик ток -tobook.com.ua. Сруб посуточно Киевская область.

53 Б Сруб

Дом с 1 спальней, площадь 43 м2. В доме есть кондиционер, ванная комната, телевизор с плоским экраном, сауна , бесплатный wi-fi.Курение запрещено, есть бесплатные туалетно-косметические принадлежности (тапочки, фен, туалетная бумага). Сруб на сутки с сауной Киевская область. Домик для 2 гостей+1 ребенок . Отличный вариант для семейного отдыха. Сруб на сутки Киевская область.

В связи с тем ,что много кто звонит и просит забронировать дом , а бронь означает, что мы уже не предлагаем на эту дату другим клиентам дом, то бронирования происходит только по предоплате. Если Вы просите забронировать в устной форме, такое бронирование не принимается и мы продолжаем предлагать дом другим гостям.

Деталі

Ціна від: 4,000 за добу

Доступність

Форма бронювання

Обов’язкові поля позначені *





Забронюйте з 1 вільних помешкань.

Будинок #53 Б Бориспіль «Зруб» доступно для вибраних дат.

Ціна від:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *