Комплекс посуточно Киевская область.

53 А Розкішний Комплекс для відпочинку .

Є велика зала для свята , додаткова оплата 5000 грн, є теплий , басейн, лазня, караоке,більярд, 7 окремих спалень с санвузлами та фінський будиночок.

53 А Розкішний Комплекс для відпочинку.Якщо здається пів будинку з банею і басейном в будні,то це коштує 15000 грн, якщо це п’ятниця або субота,то ціна 20000 грн. Також можна орендувати повністю весь комплекс до 20 спальних місць , можлива оренда до 150 гостей, велика територія,ціна будні- 35000 грн, вихідні -45000 грн (п’ятниця,субота, неділя). Перший поверх: фінська сауна, басейн з підігрівом, джакузі, вітальня, окремий номер з власним санвузлом та виходом на терасу резиденції.Комплекс для відпочинку на добу Київська область.На другому поверсі: більярдна кімната з лаунж-зоною, ще один номер з двоспальним ліжком та ванною кімнатою. Оренда резиденції вихідний 43000 грн., будні 35000 грн. По ресторану банкет на одну особу 1900 грн. +15% обслуговування, загальна кількість спальних місць 18, з додатковими місцями -28.

Запрошуємо на розкішний відпочинок у заміській , затишній резиденції при Бориспільській трасі, в кількох кроків від мальовничого Києва, запрошує насолодитися спокоєм та комфортом подалі від шуму міських вулиць. “Гірський струмок” – це не лише готель з рестораном, але й ідеальне місце для проведення різноманітних подій: від банкетів та урочистих заходів до фуршетів та дитячих вечірок народження.Номер “Венеція” втілює в собі витонченість та комфорт, які характерні для іменитого італійського міста. Тут можна насолодитися романтичним вечором або просто відпочити від повсякденної суєти, омитий зеленню, що заспокоює та надає надії. У номері знаходиться зручне двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом і якісною постільною білизною, плазмовий телевізор, журнальний столик для чаювань, просторий гардероб та власна ванна кімната, яка сяє чистотою.

Розкішний номер “Верона” – це елітний люкс класу, який зачаровує своєю вишуканістю та розкішшю, як і всі апартаменти в резиденції. Ім’я цього номера відображає його романтичний характер, натхненний одним із найбільш захоплюючих міст світу. Тут легко забути про час і насолоджуватися кожною митьою. У номері знаходиться двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом і якісною постільною білизною, плазмовий телевізор, журнальний столик для чаювань, просторий гардероб та власна ванна кімната, що виблискує чистотою.Номер “Джульєтта” ідеально підходить для тих, хто цінує затишок та зручність. Незважаючи на свою компактність, він обладнаний всім необхідним для повноцінного відпочинку та відновлення сил. Відтінки ніжного бежу додають номеру вишуканості, а кругле вікно створює атмосферу, ніби переносить вас до часів Шекспіра. У номері розташоване двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом і якісною постільною білизною, дві приліжкові тумбочки, плазмовий телевізор, просторий гардероб та власна ванна кімната, що блищить чистотою.

Номер “Келія” відзначається своєю унікальністю, пропонуючи гостям можливість мати роздільні ліжка. Тут так само як і в інших номерах, присутній сонячний і чарівний настрій. У номері розміщено два ліжка з ортопедичним матрацом і якісною постільною білизною, дві приліжкові тумбочки, плазмовий телевізор, комод, просторий гардероб та власна ванна кімната з усім необхідним обладнанням.Номер “Ромео” особливий тим, що в ньому є власний балкончик. Це чудова можливість насолоджуватися свіжим повітрям вранці, відчувати прохолоду літньої ночі або відчути дихання зимового повітря. У номері розміщено двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом і якісною постільною білизною, плазмовий телевізор, журнальний столик для чаювання, просторий гардероб та власна ванна кімната з усім необхідним обладнанням.

Апартаменти “Елегія” – це великі та просторі помешкання з каміном та невеликою терасою, розташовані на третьому поверсі резиденції, що надає їм особливу приватність та віддаленість від міської суєти. Вони відзначаються світлими тонах і елегантним дизайном, створеним спеціально для молодят. У номері є великий плазмовий телевізор, зручний журнальний столик для чаювань, місткий гардероб та власна ванна кімната з повним набором банного приладдя.Апартаменти “Королівський” – це справжня розкіш у вигляді двоповерхового помешкання. Перший поверх вражає своїми розкішними можливостями, включаючи фінську сауну, басейн з підігрівом води, джакузі, окрему їдальню та велику терасу. На другому поверсі розташована більярдна кімната з лаунж-зоною, ще один номер з власною ванною кімнатою. Це місце, де гість може відчути себе справжнім королем і насолодитися всіма принадами розкішного відпочинку, знаходячись у власній державі, де кожна деталь створена для комфорту та задоволення.

Фінський будиночокФінський будиночок – це Ваш острівець щастя! Будиночок стоїть окремо від основної будівлі резиденції, але в той же час, не так далеко, що дає Вам можливість користуватися всіма благами «Гірського струмка». На першому поверсі будиночка розташована фінська сауна, просторий хол з м’якими диванами і плазмовим телевізором, а на другому – затишна спальна кімната з вбудованим гардеробом. Крім того, на другому поверсі будиночка – невеликий балкон з плетеними кріслами! Як же тут добре вдихати свіже повітря і чути спів птахів!

Наша резиденція пропонує широкий спектр зручностей та інфраструктури для комфортного відпочинку та проведення подій будь-якого формату:- Ресторан, де ви можете насолоджуватися смачними стравами і вишуканим сервісом.- Банкетні зали і фуршетні зони для організації різноманітних урочистих подій та заходів.- Кабінет для переговорів та конференц-зал для проведення тренінгів і семінарів.- Літня тераса, де ви можете насолоджуватися красою природи та свіжим повітрям.- Басейн з підігрівом води і джакузі для релаксації та відпочинку.- Сауни різних видів для зняття стресу і відновлення енергії.- Лобі-бар, де ви можете насолоджуватися напоями та закусками в затишній атмосфері.- Альтанки з караоке для веселого вечірнього часу з друзями і родиною.- Більярдний зал з лаунж-залом для активного відпочинку та розваг.- Дитячий майданчик, де ваші діти можуть весело провести час, а ви відпочивати.

Наша банкетна зала – це просторе та розкішне приміщення ідеально підходить для весільних церемоній та інших урочистих подій. Вона може вмістити до 80 гостей за столами під час банкету або до 100 гостей у форматі фуршету. Зала оснащена системою вентиляції та кондиціонування, LED-телевізором, екраном для презентацій та власними туалетними кімнатами, щоб забезпечити максимальний комфорт вашим гостям.

У зв’язку з тим, що багато хто дзвонить і просить забронювати будинок, а бронь означає, що ми вже не пропонуємо на цю дату іншим клієнтам будинок, то бронювання відбувається тільки по передоплаті. Якщо Ви просите забронювати в усній формі, таке бронювання не приймається, і ми продовжуємо пропонувати будинок іншим гостям.

Для бронювання зателефонуйте
Тел. І Viber
1) +380667021000 – Олександр
2) +380937071000- Наталія
3) +380977011000- Яна
4) +380662466463- менеджер Тетяна
Комплекс подобово з теплим басейном та джакузі Київська область.
Телеграм – Tobookcomua
Инстаграм -tobook.com.ua
Тик ток -tobook.com.ua
Комплекс посуточно Киевская область.

53 А Роскошный Комплекс для отдыха

Если половина дома с баней и бассейном сдается в будние дни, то это стоит 15000 грн, если это пятница или суббота, то цена 20000 грн
Также можно арендовать весь комплекс до 20 спальных мест, возможна аренда до 150 гостей, большая площадь, цена в будние дни 35000 грн, выходные 45000 грн (пятница, суббота, воскресенье).
Также есть большой зал для праздника, доплата 5000 грн, есть теплый бассейн, бассейн, баня, караоке, бильярд. 8 отдельных спален с ванными комнатами.
Первый этаж: финская сауна , бассейн с подогревом,джакузи, гостиная , отдельный номер с собственным санузлом и выходом на террасу резиденции.
Комплекс посуточно с теплым бассейном и джакузи Киевская область.
На втором этаже: бильярдная комната с лаунж-зоной, ещё один номер с двуспальной кроватью и ванной комнатой. Аренда резиденции выходной 43000 грн, будни 35000 грн.По ресторану банкет на одного человека 1900грн+15% обслуживание, общее количество спальных мест 18, с дополнительными местами -28.
Комплекс для отдыха на сутки Киевская область.

В связи с тем ,что много кто звонит и просит забронировать дом , а бронь означает, что мы уже не предлагаем на эту дату другим клиентам дом, то бронирования происходит только по предоплате. Если Вы просите забронировать в устной форме, такое бронирование не принимается и мы продолжаем предлагать дом другим гостям.



Деталі

Ціна від: 43,000 за добу

Доступність

Форма бронювання

Обов’язкові поля позначені *





Забронюйте з 1 вільних помешкань.

Будинок #53 А Бориспіль «Розкішний комплекс для відпочинку» доступно для вибраних дат.

Ціна від:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *