Будинок подобово з чаном Борщагівка.

605 Софіївська Борщагівка «Затишний будиночок з чаном»
Заповніть свої вихідні чарівною атмосферою затишного будинку, де вас чекають всі зручності.
Ця вілла пропонує вам 4 просторі кімнати, а також вітальню, де ви зможете розслабитися та насолодитися відпочинком.
Загалом вона має 15 спальних місць, тому це ідеальне місце для відпочинку з родиною або друзями. У будинку є все необхідне для комфортного перебування: великий стіл для спільних обідів або ігор, якісна постіль та рушники, а також посуд і все необхідне для приготування їжі на мангалі, включаючи шампури та решітку.
Ціни за проживання відрізняються залежно від дня тижня: з понеділка по п’ятницю вартість складає 8 тисяч гривень за добу, у суботу та неділю – 10 тисяч гривень. Ці ціни розраховані для групи до 6 осіб; додаткова плата за кожну додаткову особу – 250 гривень. Також перед заселенням потрібно внести страховий платіж у розмірі 5 тисяч гривень, який повертається при виселенні, якщо майно залишається непошкодженим, а порушень громадського порядку не було.
Години заселення – з 14:30, виселення – до 12:00.
На вибір також доступний чан за додаткову плату у розмірі 2500 гривень за добу.
Для вашої зручності ми можемо організувати смачну вечерю з домашнього м’яса, приготовану на мангалі. Також є можливість приготувати рибу або інші страви за вашим бажанням.
Прохання поважати сусідів і дотримуватися тиші після 22:00. Ми завжди раді гостям, які цінують культуру та порядність!

У зв’язку з тим, що багато хто дзвонить і просить забронювати будинок, а бронь означає, що ми вже не пропонуємо на цю дату іншим клієнтам будинок, то бронювання відбувається тільки по передоплаті. Якщо Ви просите забронювати в усній формі, таке бронювання не приймається, і ми продовжуємо пропонувати будинок іншим гостям.

Для бронювання зателефонуйте
Тел. І Viber
1) +380667021000 – Олександр
2) +380937071000- Наталія
3) +380977011000- Яна
4) +380662466463- Тетяна
Будинок подобово з чаном Борщагівка.


605 Софиевская Борщаговка «Уютный домик с чаном».
Заполните свои выходные волшебной атмосферой уютного дома, где вас ждут все удобства.
Вилла предлагает вам 4 просторные комнаты, а также гостиную, где вы сможете расслабиться и насладиться отдыхом.
В общей сложности она имеет 15 спальных мест, поэтому это идеальное место для отдыха с семьей или друзьями. В доме есть все необходимое для комфортного пребывания: большой стол для совместных обедов или игр, качественная постель и полотенца, посуда и все необходимое для приготовления пищи на мангале, включая шампуры и решетку.
Цены за проживание отличаются в зависимости от дня недели: с понедельника по пятницу стоимость составляет 8 тысяч гривен в сутки, в субботу и воскресенье– 10 тысяч гривен. Эти цены рассчитаны для группы до 6 человек; дополнительная плата за каждое дополнительное лицо – 250 гривен. Также перед заселением нужно внести страховой платеж в размере 5 тысяч гривен, возвращаемого при выселении, если имущество остается неповрежденным, а нарушений общественного порядка не было.
Часы заселения – с 14:30, выселение – до 12:00.
На выбор также доступен чан за дополнительную плату в размере 2500 гривен в сутки.
Для вашего удобства мы можем организовать вкусный ужин из домашнего мяса, приготовленный на мангале. Также есть возможность приготовить рыбу или другие блюда по вашему желанию.
Просьба уважать соседей и соблюдать тишину после 22 часов. Мы всегда рады гостям, которые ценят культуру и порядочность!

Деталі

Ціна від: 10,000 за добу

Доступність

Форма бронювання

Обов’язкові поля позначені *





Забронюйте з 1 вільних помешкань.

Будинок #605 Софіївська Борщагівка «Затишний будиночок з чаном» доступно для вибраних дат.

Ціна від:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *