Будинок подобово з лазнею Хотянівка.

Будинок здається тільки від 2-х діб.
450 «Будиночки для сімейного відпочинку з лазнею»
Для повноцінного сімейного відпочинку в затишному куточку пропонуємо до вашої уваги унікальне місце – садиба в Хотянівці .
Тут розташовані два просторі будинки з терасами, кожна з яких має площу 84 квадратні метри, що знаходяться на одній території.
Перший будинок оснащений двома затишними спальнями, другий пропонує комфортабельний простір з однією спальнею і кухнею-студією.
У кожному з будинків ви знайдете все необхідне для комфортного проживання: двоспальне ліжко з постільною білизною, подушками та ковдрами, рушники, вбудована кухня з усією необхідною побутовою технікою (холодильник, витяжка, варильна поверхня, духова шафа, посудомийна машина, мікрохвильова піч) та посудом (вилки, ложки, келихи, чашки, тарілки, сковорідки, каструлі).
Для вашої зручності також передбачені кондиціонер, пральна машина, плазмовий телевізор, праска, пилосос та сушарка для білизни. У кожному будинку є два санвузли з ванною і шафи-купе для зберігання речей.
Крім цього, на території садиби ви зможете насолодитися свіжим повітрям та красивим ландшафтним дизайном, а також скористатися унікальними можливостями для активного відпочинку.
Тут на вас чекають фруктові дерева, власна лазня, більярдна, мангальна зона, стіл для тенісу, а також стоянка на чотири машини та система відеоспостереження для вашої безпеки.
Не пропустіть можливість провести незабутній час у мальовничому місці всього за 200 метрів від пляжу, насолоджуючись спокійним та комфортним відпочинком з родиною чи друзями.

У зв’язку з тим, що багато хто дзвонить і просить забронювати будинок, а бронь означає, що ми вже не пропонуємо на цю дату іншим клієнтам будинок, то бронювання відбувається тільки по передоплаті. Якщо Ви просите забронювати в усній формі, таке бронювання не приймається, і ми продовжуємо пропонувати будинок іншим гостям.

Для бронювання зателефонуйте
Тел. І Viber
1) +380667021000 – Олександр
2) +380937071000- Наталія
3) +380977011000- Яна
4) +380662466463- Тетяна
Будинок подобово з лазнею Хотянівка.

450 «Домики для семейного отдыха с баней»
Для полноценного семейного отдыха в уютном уголке предлагаем вашему вниманию уникальное место – усадьба в Хотяновке.
Здесь расположены два просторных дома с террасами, каждый из которых имеет площадь 84 квадратных метра, находящихся на одной территории.
Первый дом оборудован двумя уютными спальнями, второй предлагает комфортабельное пространство с одной спальней и кухней-студией.
В каждом из домов вы найдете все необходимое для комфортного проживания: двуспальная кровать с постельным бельем, подушками и одеялами, полотенца, встроенная кухня со всей необходимой бытовой техникой (холодильник, вытяжка, варочная поверхность, духовой шкаф, посудомоечная машина, микроволновая печь) (вилки, ложки, бокалы, чашки, тарелки, сковородки, кастрюли).
Предлагаются следующие услуги: кондиционер, стиральная машина, плазменный телевизор, утюг, пылесос и сушилка для белья. В каждом доме есть два санузла из ванной и шкафы-купе для хранения вещей.
Кроме того, на территории усадьбы вы сможете насладиться свежим воздухом и красивым ландшафтным дизайном, а также воспользоваться уникальными возможностями для активного отдыха.
Здесь вас ждут фруктовые деревья, собственная баня, бильярдная, мангальная зона, стол для тенниса, а также стоянка на четыре машины и система видеонаблюдения для вашей безопасности.
Не упустите возможность провести незабываемое время в живописном месте всего в 200 метрах от пляжа, наслаждаясь спокойным и комфортным отдыхом с семьей или друзьями.

Деталі

Ціна від: 7,000 за добу

Доступність

Форма бронювання

Обов’язкові поля позначені *





Забронюйте з 1 вільних помешкань.

Будинок #450 Хотянівка «Будиночки для сімейного відпочинку з лазнею» доступно для вибраних дат.

Ціна від:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *