Дом посуточно около воды Киев Осокорки

441 Б Будинок біля води.
Можливо розмістити до 12 гостей, 4 спальні та велика вітальня.
Дерев’яний, затишний та чистий будинок для спокійного відпочинку без святкувань. (з жовтня можливе проведення святкувань).Є обмеження по шуму, після 22.00 потрібно буде перейти до будинку, щоби на вулиці не було шумно.
На території відкрита веранда з диваном, мангалом. Тихе та спокійне місце біля пляжу Дніпро.
Є мікрохвильова піч, гаряча вода, інтернет, телевізор, весь необхідний посуд, постільна білизна, подушки, ковдри, все є.
Будинок на добу з мангалом Київ.
Куріння в будинку заборонено, кальян також забороняється (дозволено на веранді). Заселення з тваринами обговорюється. За відсутності електроенергії до 5 годин в будинку буде електроенергія на 1 поверсі і буде вода.
При заселенні вноситься застава 3000 грн.+ фото документа, застава повертається. Надається 2 паркувальні місця під автомобілі.


У зв’язку з тим, що багато хто дзвонить і просить забронювати будинок, а бронь означає, що ми вже не пропонуємо на цю дату іншим клієнтам будинок, то бронювання відбувається тільки по передоплаті. Якщо Ви просите забронювати в усній формі, таке бронювання не приймається, і ми продовжуємо пропонувати будинок іншим гостям.


Дом на сутки Киев.
Для бронювання зателефонуйте
Тел. І Viber
1) +380667021000 – Олександр
2) +380937071000- Наталія
3) +380977011000- Яна
4) +380662466463- менеджер Тетяна
Телеграм – Tobookcomua
Инстаграм -tobook.com.ua
Тик ток -tobook.com.ua
Дом посуточно около воды Киев Осокорки.


441 Б Дом около воды.
Возможно разместить до 12 гостей, 4 спальни и большая гостиная.
Деревянный , уютный и чистый дом для спокойного отдыха, без празднований. (с октября возможно будет проведение празднований). Есть ограничение по шуму , после 22.00 нужно будет перейти в дом, чтобы на улице не было шумно.
На территории открытая веранда с диваном , мангалом . Тихое и спокойное место около пляжа Днепр.
Есть микроволновая печь, горячая вода, интернет, телевизор, вся необходимая посуда, постельное белье, подушки , одеяла, все есть.
Дом посуточно для спокойного отдыха Киев.
Курение в доме запрещено, кальян также запрещается (разрешено на веранде). Заселение с животными обговаривается. При отсутствии электроэнергии до 5 часов , в доме будет электроэнергия на 1 этаже и будет вода.
При заселении вносится залог 3000 грн+ фото документа, залог возвращается. Предоставляется 2 парковочных места под автомобили.

В связи с тем ,что много кто звонит и просит забронировать дом , а бронь означает, что мы уже не предлагаем на эту дату другим клиентам дом, то бронирования происходит только по предоплате. Если Вы просите забронировать в устной форме, такое бронирование не принимается и мы продолжаем предлагать дом другим гостям.

Деталі

Ціна від: 8,000 за добу

Доступність

Форма бронювання

Обов’язкові поля позначені *





Забронюйте з 1 вільних помешкань.

Будинок #441 Б «Будинок біля води» доступно для вибраних дат.

Ціна від:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *