Дом посуточно для мероприятия Киевская область.

Басейн на вулиці працює цілий рік.

382 Будинок з теплим басейном та банкетним залом. Розташований у Київській області, с. Жуківці.
Площа 260 м2, 5 окремих спалень, є камінний зал, більярдний зал, альтанка для 16 гостей (у альтанці професійний мангал та помпейська піч для приготування різноманітних страв), професійна спа джакузі, чайна кімната та лазня на дровах, професійна кухня з усім необхідним для приготування їжі (є банкетний посуд).
Будинок подобово для вечірки Київська область.
На території гарний відкритий басейн з підігрівом та водною гіркою, сучасне очищення води, дитячий куточок на свіжому повітрі, зелений газон, літня тераса. Також є музичне обладнання, смарт-тв, караоке, дим-машина, машина з мильними бульбашками, декорації для вечірок та різні ігри, які можна взяти в оренду. Працює професійний кухар, який може організувати банкет (обслуговування за додаткову оплату).
Відмінний варіант для проведення вечірки, корпоративу або іншого важливого заходу.
Будинок подобово з лазнею Київська область.

У зв’язку з тим, що багато хто дзвонить і просить забронювати будинок, а бронь означає, що ми вже не пропонуємо на цю дату іншим клієнтам будинок, то бронювання відбувається тільки по передоплаті. Якщо Ви просите забронювати в усній формі, таке бронювання не приймається, і ми продовжуємо пропонувати будинок іншим гостям.

Для бронювання зателефонуйте
Тел. І Viber. 1) +380667021000 – Олександр
2)+380937071000- Наталія
3) +380977011000- Яна
4) +380662466463- менеджер Тетяна

Телеграм – Tobookcomua
Инстаграм -tobook.com.ua
Тик ток -tobook.com.ua
Дом посуточно для мероприятия Киевская область.


382 Дом с теплым бассейном и банкетным залом. Расположен в Киевской области, с. Жуковцы.
Площадь 260 м2, 5 отдельных спален, есть каминный зал, бильярдный зал, беседка для 16 гостей (в беседке профессиональный мангал и помпейская печь для приготовления разнообразных блюд), профессиональная спа джакузи, чайная комната и баня на дровах, профессиональная кухня со всем необходимым для приготовления еды (есть банкетная посуда).
На территории красивый открытый бассейн с подогревом и водной горкой, современная очистка воды, детский уголок на свежем воздухе, зеленый газон, летняя терраса. Также есть музыкальное оборудование, смарт тв, караоке, дым-машина, машина с мыльными пузырями, декорации для вечеринок и разные игры, которые можно взять в аренду. Работает профессиональный повар, который может организовать банкет (обслуживание за дополнительную плату).
Отличный вариант для проведения вечеринки , корпоратива или же другого важного мероприятия.

В связи с тем ,что много кто звонит и просит забронировать дом , а бронь означает, что мы уже не предлагаем на эту дату другим клиентам дом, то бронирования происходит только по предоплате. Если Вы просите забронировать в устной форме, такое бронирование не принимается и мы продолжаем предлагать дом другим гостям.

Деталі

Ціна від: 23,000 за добу

Доступність

Форма бронювання

Обов’язкові поля позначені *





Забронюйте з 1 вільних помешкань.

Будинок #382 Жуківці «Дім з теплим басейном та банкетною залою» доступно для вибраних дат.

Ціна від:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *