Будинок у лісі подобово Київська область.

9 А Дача у лісі біля озера.
Запрошуємо вас в сучасний екологічний будинок, виготовлений з карпатського зрубу, розташований лише за 20 км від Києва.
Це ідеальне місце для комфортного відпочинку та проживання для до шести осіб з п’ятьма спальними місцями.
У цьому будинку вас чекає просторий хол з великим столом на 4-6 осіб і затишним м’яким куточком, де ви зможете розслабитися після насиченого дня. Також є одна затишна спальня, повністю обладнана для вашого комфорту, санвузол і кухня з усім необхідним посудом.
На території будинку розташована альтанка з мангальною зоною, де ви зможете насолодитися смачними стравами, приготованими на свіжому повітрі.
Також є решітки та шампури для вашого зручного грилювання. Парковка для вашого автомобіля забезпечить зручність та безпеку під час вашого перебування.
Ласкаво просимо до нашого екологічного будинку, де ми дбаємо про тишу та спокій. Зауважте, що наше середовище створене для тихого відпочинку, і гучне відтворення музики та активний відпочинок заборонені. Ми прагнемо забезпечити нашим гостям атмосферу спокою та відпочинку в гармонії з природою.
Дякуємо за ваше розуміння та повагу до наших правил.

У зв’язку з тим, що багато хто дзвонить і просить забронювати будинок, а бронь означає, що ми вже не пропонуємо на цю дату іншим клієнтам будинок, то бронювання відбувається тільки по передоплаті. Якщо Ви просите забронювати в усній формі, таке бронювання не приймається, і ми продовжуємо пропонувати будинок іншим гостям.

Для бронювання зателефонуйте
Тел. І Viber
1) +380667021000 – Олександр
2) +380937071000- Наталія
3) +380977011000- Яна
4) +380662466463- Тетяна
Будинок у лісі подобово Київська область.



9 А Дача в лесу около озера.
Приглашаем вас в современный экологичный дом, изготовленный из карпатского сруба, расположенный всего в 20 км от Киева.
Это идеальное место для комфортного отдыха и проживания до шести человек с пятью спальными местами.
В доме вас ждет просторный холл с большим столом на 4-6 человек и уютным мягким уголком, где вы сможете расслабиться после насыщенного дня. Также есть одна уютная спальня, полностью оборудованная для вашего комфорта, санузел и кухня со всей необходимой посудой.
На территории дома находится беседка с мангальной зоной, где вы сможете насладиться вкусными блюдами, приготовленными на свежем воздухе.
Также есть решетки и шампуры для удобной грилевки. Парковка для вашего автомобиля обеспечит удобство и безопасность во время вашего пребывания.
Добро пожаловать в наш экологический дом, где мы заботимся о тишине и покое. Обратите внимание, что наша территория создана для тихого отдыха, и громкое воспроизведение музыки и активный отдых запрещены. Мы стремимся обеспечить нашим гостям атмосферу спокойствия и отдыха в гармонии с природой.
Спасибо за ваше понимание и уважение наших правил.

Деталі

Ціна від: 8,500 за добу

Доступність

Форма бронювання

Обов’язкові поля позначені *





Забронюйте з 1 вільних помешкань.

Будинок #9 А Горбовичі «Дача у лісі біля озера» доступно для вибраних дат.

Ціна від:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *